outlook-apple-watch

Microsoft не спира да създават приложения за различни операционни системи, не само за собствения си Windows. Днес компанията обяви няколко нови разработки, които имат за цел да направят носимите аксесоари по-продуктивни и полезни.

Outlook за Apple Watch

Новото приложение за смарт часовника Apple Watch е допълнение към Outlook. То позволява не само работа с електронната поща, но също и с календара. От Microsoft са вградили уведомления Focused Inbox, които информират веднага при ново писмо.

Функциите, които се поддържат са преглед и пълнотекстово четене на писмата от екрана на часовника.
Потребителите могат да работят свободно с писмата – те имат опцията да се архивират, изтриват, сортират или изпратят по-късно при зададена команда. Добавена е и възможност за бърз отговор по зададен шаблон и гласова диктовка.

Можете да изтеглите приложението от iTunes.

Wunderlist-apple-watch

Wunderlist за Apple Watch с нова функция Quick Add

Приложението Wunderlist за Apple Watch също има нова важна актуализация. Microsoft добави Quick Add към приложението. При подаване на заявка към него Wunderlist автоматично запаметява бележката. Обновен е също и Glance за по-лесен преглед на събитията.

Можете да изтеглите Wunderlist от iTunes.

yammer-apple-watch

Yammer за Apple Watch

Yammer е приложение за Apple Watch, което дава възможност на потребителите да получават информация за най-важните разговори. Yammer следи съобщенията и коресподенцията и веднага уведомява при отговор. Приложението позволява и да се извършват определени манипулации с писмата – харесване, маркиране като непрочетенео или преглед в телефона.

Можете да прегледате приложението в iTunes.

Translator-android-wear-apple-watch

Microsoft Translator за Apple Watch and Android Wear

Новото приложение Microsoft Translator позволява превеждане на около 50 езика за двете платформи Android Wear и Apple Watch. Потребителите могат да изберат и някои най-често срещани конструкции за по-бързо превеждане. Настройките позволяват търсене и в историята на преводите за по-бърз достъп.

Можете да изтеглите Translator за iOS от iTunes и за Android Wear от Google Play.

OneDrive-android-wear

OneDrive за Android Wear

Новият OneDrive за Android Wear предлага много подобрения към смарт часовника. Добавя се циферблат, който се интегрира с облачната услуга за съхранение на файлове.  С него устройството ще показва снимка от личния архив от последните 30 дни. Това е един свеж начин за поставяне на страхотни снимки върху часовника. Въвежда се и уведомление при добавяне на файл в OneDrive.

Можете да изтеглите приложението от Google Play.

OneNote-Android-Wear

OneNote за Android Wear

Новото OneNote приложение улеснява още повече воденето на бележки от китката. Към диктовката при запис вече е възможно и преглеждането на записаните бележки от екрана на смарт часовника.

Можете да изтеглите приложението от Google Play.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS