solitaire-2

Въпреки признанието на Microsoft преди време, че игри като Solitaire, Minesweeper и Hearts имат своите почитатели, компанията взе решението да ги махне в Windows 8. Разбира се, техни модернизирани версии са налични в Windows Store, но те не могат да се сравнят с носталгичната навигация – Start > Programs > Accessories > Games, която ни отвеждаше до класическите Windows игри.

Microsoft реши да върне частица от миналото в новата Windows 10, която ще дойде с вградена игра Solitaire. Да, ще получите същата модерна версия от Windows 8, но поне вече няма да ви се налага да търсите в магазина.

Това е част от стратегията на Microsoft да върне познати на потребители функции, включително и Start Menu. За съжаление, от старите класически игра, само Solitaire ще бъде налична при пускането на Windows 10 през лятото. Феновете на Minesweeper и Hearts все още ще трябва да разчитат на Windows Store.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS

Сподели
Предишна страница5-10 лв.
Следваща страницаiPhone 7 и Apple Watch в едно
Научете първи всичко от света на мобилните комуникации и технологии. Може да се свържете с нас на следния имейл адрес: office@smartnews.bg