Meizu

Meizu

Meizu планира да актуализира своите модели MX3 и MX2 с най-новата вресия на операционната система Android 4.4 KitKat. Процесът по актуализиране на двете устройства ще започне на 28 април, но не се притеснявайте, ако не получите ъпдейта веднага, все пак това може да отнеме няколко дни. Новината е публикувана от официалния акаунт на компанията в Weibo, а ъпдейтът ще донесе заедно с многото други екстри и режима ART, който ще замени Dalvik.

Докато MX3 е актуалният флагман на компанията и за него е нормално да получи Androd 4.4 KitKat, то MX2 беше представен в края на 2012 година и можем да поздравим китайския гигант за осигурената софтуерна поддръжка. Трябва да отбележим, че двата апарата идват със собствения потребителски интерфейс на компанията FlyMe и вече могат да бъдат намерени на много пазари по света. Съвсем скоро Meizu обяви, че ще представи LTE вариант на своя MX3 в САЩ през третото тримесечие на тази година, а по-късно ще започне и производството на Ubuntu – базирани смартфони.

Ако сте собственици на едно от двете все още екзотични за нашата страна устройства на Mezu, можете да очаквате най-новата версия на операционната система, след по-малко от две седмици. Не забравяйте да се похвалите, когато получите своя KitKat!