Ако планирате закупуване на новия MacBook Pro, със сигурност знаете, че той притежава само USB Type-C портове. Ако имате нужда обаче да си представите какво точно означава това, то Бенджамин Майо от 9to5mac може да ви помогне. След като той се е сдобил с 13-инчовия модел без Touch Bar, му се е наложило да си купи няколко преходника… По-скоро цяла торба с преходници…

В обстойната си статия по въпроса, Майо обяснява как е използвал лаптопа за един известен период от време и какви USB Type-C преходници му се е наложило да си купи. Както можете да си представите, те не са малко. На снимката, която можете да видите по-долу, се виждат общо четири кабела — такъв към iPhone, преходник за флашка, кабел за дисплей (предполагаме HDMI) и един по-дълъг USB кабел.

Снимка: 9to5mac
Снимка: 9to5mac

Както можете да си представите, надали е много удобно постоянно да трябва да разчитате на преходници. Още повече когато те са във формата на дълги кабели… Е, поне новия лаптоп от Apple е по-малък и ще имате място в раницата за всички тези джаджи.

А това видео просто ще го оставим тук, както е направил и Майо в 9to5mac: