Знаете, че се стремим винаги първи да ви информираме за новите тарифни планове на мобилните оператори в страната. Преди време първи научихте за новите условия на Mega Loop Summer, сега отново имаме информация от кухнята.

Най-големият мобилен оператор Мобилтел готви подобрение за един от най-известните си планове с национални минути – M-tel Active. Към днешна дата планът предлага 100, 250, 400, 1000 и 2000 минути към всички национални мрежи съответно за 9.90лв , 19.90 лв, 29.90 лв, 59.90 лв, 99.90 лв. Можете да видите останалите условия на тарифата на следната снимка: 

От този петък условията се променят. Минутите се удвояват за всеки един вариант на тарифата. Удвоените минути ще важат за първите 2 месеца при едногодишен договор и за първите 6 месеца при двугодишен договор. След изтичането на този срок, минутите, които ще ползват клиентите на компанията са стандартните в плана. Това ще е единствената промяна в Active, като другия месец се очакват още подобрения. Информацията идва от анонимен източник, управител на М-тел магазин.

Когато Мобилтел пусне официално тарифата с новите условия, ще ви информираме. А, освен това, очаквайте официалното стартиране на новия ни сайт към края на месеца. За повече информация – mtel.bg.