htc-sense-6-android-5.0

В началото на ноември, след като получи сорс кода от Google, HTC заяви, че ъпдейтът до Android 5.0 Lollipop за HTC One M8 и HTC One M7 ще бъде пуснат до 90 дни, което означава, че потребителите трябва да го очакват в началото на февруари. Сега, тайванската компания има добри новини за притежателите на тези два флагмана.

ВИЖ ОЩЕ: КАКВО НАЙ-МНОГО ТЪРСИХА БЪЛГАРИТЕ В GOOGLE ПРЕЗ 2014

На събитие в Лондон HTC потвърди, че актуализацията на М8 до най-новата версия на операционната система на Google ще започне на 3 януари, като и други източници са потвърдили, че тайванците ще пуснат Lollipop и за HTC One.

С нова версия на операционната система е логично да очакваме и подобрения в потребителския интерфейс HTC Sense. Наскоро изтече информация от @upleaks, според която следващият флагман на HTC да бъде с опреационна система Android 5.0 със Sense 7.0. На снимките, които виждате по-горе, се предполага, че са скрийнщоти на HTC One M8 с тестова версия на Lollipop и новия интерфейс.

Material Design, подобрения в известията и много други нови функции ще са налични за потребителите след по-малко от месец. Можем само да се надяваме и този път да няма отлагания, както стана с Google Play Edtion моделите.