Има няколко вида слушалки, които да прилягат за ежедневна употреба, но не всички са удобни и подходящи за спорт или пък спортно-елегантен тоалет. Предложенията на LG обаче може да се каже, че отговарят на някои от нуждите ни, когато говорим за ежедневни занимания. Те са стилни, не много скъпи, удобни са и ще забравите, че въобще ги носите със себе си. Причините са няколко, но основно заради това, че се сливат с тоалета ви и няма да се налага да се оплитате в кабели.

LG HBS-900 и HBS-800 са едни от моделите, към които може да се ориентирате, ако търсите най-вече удобство и стил, защото това са основните ключови преимущества на тези слушалки, които аз забелязах. Ползвам ги от доста време, ползвал съм ги и преди и това винаги са били причините, поради които ги нося. Дори в момента, докато пиша тази статия, те са на мен. Говоря по тях докато работя и правя още една камара други неща.

LG-hbs-900-800Честно казано, няма да разберете, че носите слушалки след първия час-два. И двата модела са много леки и елегантни, макар HBS-900 да отиват повече на риза или по-представително облекло, докато HBS-800 бих ги носил във фитнес залата, докато тичам или просто в обикновеното ежедневие. И двата модела се отличават с това, че няма да ви се налага да се борите с кабели, които винаги се заплитат някъде. Тапичките са свързани с основния корпус и докато при HBS-900 те се прибират чрез бутончетата встрани, при HBS-800 след като приключите да ги ползвате, просто ги доближавате до магнитчетата и те се закрепят сами. Тук може да възникне един проблем, по-специално с LG HBS-900, защото след може би няколко стотин прибирания има опасност машинките да спрат да работят, но лично при мен това не се случи, а вече от две седмици не съм ги свалял.

Лично аз ползвам слушалките почти през целия ден. Докато работя, върша нещо у нас или карам, удобството, което дават и двата модела е много голямо. На няколко пъти щях дори да се изкъпя с тях (без майтап), просто защото забравях, че са на мен. Супер леки са, но няма да ви позволят да забравите, че са на вас, когато някой ви звъни, защото в този момент и те започват да вибрират. Така, дори и да не усетите телефона, те ще ви напомнят, че някой ви търси. Обхватът им също не е малък. Поне в моя апартамент мога да си обикалям спокойно и чак вече през три стени губят връзка с телефона.

Иначе като работа са много елементарни за управление. Свързват се с bluetooth към телефона, а HBS-900 могат да се свържат и към два едновременно. От тях можете да приемате обаждания, да регулирате силата на звука, да пускате и спирате песните, както и да сменяте на следващото парче. Освен това поддържат и Google Voice.

LG HBS-900

Със сигурност не са слушалки за меломани, защото качеството на звука не е много добро, ако ги съпоставя с Power Beats или други висококачествени модели. Това може да се каже, че е най-голямото разочарование в тези предложения на корейците. За съжаление басът и средите липсват, което разваля музикалното преживяване, което могат да дадат някои други модели, но както казах, това са слушалки за хора, които търсят удобство и стил.

И така, как да спечелите тези слушалки? Лесно е – просто харесайте и коментирайте видеото по-горе. Важно е да го направите във Vbox7 платформата, защото от там ще изтеглим участниците. След една седмица ще изберем двама от вас, които ще спечелят LG HBS-900 и HBS-800. Чувствайте се свободни да споделите за нашата игра с приятелите си и може да си увеличите шанса.

Успех!

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS