От днес Мтел започва предварителна продажба на смартфона LG G5 – само месец, след като беше представен на Световния мобилен конгрес в Барселона. Потребителите ще могат да закупят устройството чрез предварителна поръчка от сайта на Мтел до 8 април и ще го получат преди официалния старт на продажбите в магазините на телекома.

Или общо за 2615 лева с договор за 2 години…

Цената на устройството е 39,00 лева на месец с тарифния план Мтел Безкрай 3XL (69.99 лв. на месец), a в брой то се предлага за 840 лева със същата тарифа. В Мтел LG G5 ще се предлага в комплект с допълнителния модул LG CAM Plus, чрез който потребителите могат да правят още по-детайлни снимки, използвайки добавените хардуерни бутони. Стартът на продажбите на LG G5 във всички магазини на компанията ще започне в средата на април.

Всички клиенти, които поръчат телефона онлайн до 8 април, ще получат 50% отстъпка при покупка на аксесоар от серията LG Friends. Аксесоарите са LG 360 VR очила за виртуална реалност, LG 360 CAM компактна 360-градусова камера, както и LG Hi-Fi Plus модул за перфектен звук. Аксесоарите са разработени съвместно с водещи компании като Google, B&O Play и Parrot. За първите 20 потребители покупката на смартфона ще донесе и подарък – висококачествените премиум слушалки Bang & Olufsen H3.

1 коментар

  1. Ползвам смартфони на LG от почти 5 години, но този път ме загубиха… и цените на модулите са неоправдано високи, а телефона вече се изтъркахме да го коментираме… Цената на самия телефон ще е по-ниска в сравнение с конкурентите, но въпреки това си остава разочарованието от дебелите рамки, малката батерия, намаления дисплей и безсмислените модули.

Comments are closed.