С G4 LG поставя фокус върху комфорта и елегантността, страхотното визуално и потребителско преживяване.Камерата на LG G4 има f1.8 бленда, рядко срещана при смартфони, която позволява 80% повече светлина да достигне сензора в сравнение с LG G3. Иновативният модул на камерата се допълва от новия IPS Quantum дисплей, който е още по-добър от новаторския Quad HD дисплей, представен на света с модела LG G3. LG G4 въплъщава внимание към човека, което е ясно различимо от тънкия и извит дизайн Slim Arc и графичния потребителски интерфейс.

LG G4е първият телефон, който използва новия интерфейс UX 4.0, който е по-опростен и интуитивен и така по-добре отговаря на нуждите на всеки потребител. Подобреното потребителско преживяване премахва ненужните стъпки, а същевременно с това предлага повече опции за конфигурация за по-опитните потребители.

  • LG G4 Quick Shot дава възможност на потребителите да заснемат снимки без да отварят приложението на камерата посредством двойно натискане на Rear Key бутона, намиращ се на гърба на телефона, докато дисплеят е изключен. LG G4 има и невероятно бързо време за стартиране на камерата – само шест десети от секундата.
  • Новата галерия прави процеса по преглеждане на хиляди снимки невероятно лесен, като ги организира в хронологична поредица (timeline). Функцията „Спомени“ (Memories) автоматично организира снимки и видеа в албуми за конкретни събития въз основа на времето и мястото на тяхното заснемане без да се налага да ги публикувате в облачна среда.
  • Event Pocket дава възможност на потребителите да създават един унифициран календар посредством издърпване и пускане на дейности от множество календари и социални мрежи. След като приключите с началната настройка, вече няма да има нужда да влизате в множество различни календари.
  • Подобрената функция Smart Notice предоставя по-персонализирани уведомления за прогнозата за време и пътуванията,като анализира навици от типа на пътуването до работа. Това позволява на Smart Notice да създаде персонализирано съобщение от типа на: „Уверете се, че носите чадър по път за метрото.”
  • Quick Help позволява на потребителите да търсят незабавно отговори на всякакви въпроси, свързани с работата на LG G4 и то директно в рамките на инструмента Smart Notice. Quick Help може да покаже на потребителите настройките на LG G4 и дори да насрочи разговор с екипа по клиентска поддръжка.

В хардуерно отношение LG G4 използва Snapdragon 808 чипсет, който има процесор с 64-bit архитектура, а графичният чип е Adreno 418, който е направен специално за дисплея на G4. Към всичко това имаме 3 GB RAM и 32 GB вградена памет с възможност за добавяне на microSD карта до 128GB. Батерията е 3000 mAh, която може да се маха и по думи на LG ще дава цял ден работа с едно зареждане. Телефонът използва GRAM технологията, повишаваща живота с 4%, a Smart Notice ще дава информация за всяко приложение, което хаби повече батерия.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS