curved-LG-G4-rumor-710x456

LG потвърди, че тази пролет ще видим новия й флагман LG G4. Устройството ще бъде официално представено през април или май и според това, което самата компанията съобщи, той ще е коренно различен от предшественика си G3. Това, разбира се, засили нетърпението и любопитството ни, но може би няма да се наложи да чакаме още няколко месеца, за да добием представа какво ще представлява дългоочакваният смартфон.

Виж още: Galaxy S6 и S6 Edge ще ви излязат по-скъпо, отколкото си мислехте

Онлайн изтече “ранна, но не финална” прес-снимка на LG G4, която беше публикувана в Twitter от @OnLeaks. На изображението се вижда задната страна на флагмана и това, което е по-интересно е, че той е леко извит, подобно на G Flex 2. Като цяло гърбът не изглежда твърде различен от този на LG G3, така че най-вероятно на официалното събитие ще видим повече промени.

@OnLeaks също така разкрива, че LG G4 ще бъде с размери 148.9 x 76.5 x 9.9 мм. Това означава, че този смартфон ще бъде малко по-голям от G3, който е 146.3 x 74.6 x 8.9 мм, което подсказва, че ще дойде с малко по-голям дисплей или по-големи странични рамки, който да са в отговор на извития дизайн.