Non-final-LG-G4-press-renders

През последния месец слуховете за новите флагмани от Galaxy серията, както и за HTC One M9 не спираха, а сега дойде ред прожекторите да се насочат и към LG G4. Вчера ви показахме снимка, на която се виждаше “ранна, но не финалната” версия на флагмана, доказваща, че той ще има леко извит дисплей, подобно на G Flex 2.

Виж още: Отлага се ъпдейтът до Android Lollipop за Galaxy S4 и S5

Днес онлайн се появиха първите калъфчета за телефона. Те идват от китайски търговци и могат да бъдат поръчвани още сега на цена от 1.50 долара. Те могат да послужат като поредното доказателство, че G4 ще бъде с лека извивка. От тях също така разбираме, че характерните физически бутони на гърба са запазени, а изрязаните страни до камерата подсказват за двойна LED светкавица и инфрачервен автофокус.

Трябва да припомним, че устройствата от среден клас на LG, като LG Magna и LG Spirit,  също са с подобна извивка. Това не означава, че следващият флагман на компанията ще бъде толкова гъвкав, колкото наскоро пуснатия G Flex 2.

Очаква се LG G4 да дойде с 5.3 или 5.7-инчов дисплей с Quad HD резолюция, Snapdragon 810 процесо, 16 или 20-мегапиксеова основна камера, както и сензор за пръстови отпечатъци заедно с въвеждането на разплащателна услуга.