LG-G3-Picture-4
LG G3

Очаква се G4 да бъде представен тази пролет, което означава, че през следващите седмици ще има все повече слухове и спекулации за новия флагман на LG. Днешната новина идва от познатия на всички @OnLeaks, който публикува в Twitter, че дългоочакваният смартфон ще бъде с 5.6-инчов дисплей. Tова е с един инч повече от този на предшественика му G3, който е с размер от 5.5 инча. Най-вероятно резолюцията ще остане 1440 x 2560 пиксела.

Виж още: Google отваря първия си офис в България

За момента знаем, че LG G4 ще бъде с 64-битовия Snapdragon 810, 16 или 20-мегапикселова камера с оптична стабилизация на изображението, 3GB оперативна и 32GB вградена памет. LG заяви, че G4 ще бъде с коренно различен дизайн, като миналата седмица онлайн се появиха и снимки на флагмана, на които се вижда, че той ще е с леко извит дисплей, подобно на G Flex 2.

Трябва да припомним, че LG смята да представи фаблет от съвсем нова линия. Джун-хо, изпълнителен директор LG Electronics Mobile, заяви че новото устройство ще бъде дори по-висок клас от G4. Този модел най-вероятно ще бъде пряк конкурент на Galaxy Note 4 и ще се предлага със стилус, носещ името G Pen.

56