LG G3

LG G3

LG ще представи своя нов флагман G3 на 27 май на грандиозно двудневно събитие, в 6 града. До момента обаче, нямахме снимки на устройството, с изключение на една, на която LG G3 е сниман в гръб.

Днес в интернет пространството се повиха две нови изображения, публикувани първоначално от корейския сайт Seeko. На тях можем да видим апарата и от двете страни, въпреки, че допълнителна информация за него липсва. На първата снимка (горе) забелязваме USB порта на долния ръб, заедно с жака за слушалки и отвора за микрофона.

LG G3

На втората апарата е сниман в гръб и отново можем да видим подреждането на бутоните за  контрол на звука и камерата над тях, заедно с LED светкавицата от едната й страна и сензор с неизвестни функции, от другата, за който можем да предположим, че е IR Blaster. В долната лява част на задния панел е разположен и говорителят.

До колкото може да се прецени от снимки, LG G3 изглежда голям, което отговаря на информацията за 5.5-инчов QHD дисплей. Разбира се няма как да определим с точност размера, тъй като апарата не е поставен до друго устройство за сравнение. Ръката, която го държи прилича на мъжка, но това също е относително.

След като дата на представяне на LG G3 вече е определена, можем да очакваме появата на все повече информация и снимки в дните до 27 май, когато ще се състои събитието. Интересното е, че не се чува почти нищо за  LG G Watch, умният часовник на компанията, за който се предполага, че също ще бъде представен тогава. Все пак да изчакаме официалната премиера, за да видим какви изненади ние приготвил корейският гигант.