LG G3

LG G3

LG може би най-сетне ще използва премиум материали в своя нов флагман G3. За това намеква снимка на задния панел на устройството, споделена по-рано днес от известния лийкър @evleaks. Като се замислим тя чудесно кореспондира с фона на поканите, които компанията разпрати за своето събитие на 27 май, който също е сякаш метален, с гравиран на него надпис „To be simple is to be Great“.

От изтеклата до момента информация за LG G3 знаем, че той ще притежава 5.5-инчов QHD (2560×1440) дисплей, четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота от 2.5GHz, графичен ускорител Adreno 330, 3GB оперативна памет и 32GB вградена памет, а бутонът за регулиране на звука на задния капак ще се запази, макар и с нов, по-заоблен дизайн. Използването на премиум материали, би било прекрасен завършек на тези характеристики. На снимките до момента LG G3 винаги позираше с защитен кейс, тъй че не е изключено това, което компанията не искаше да видим до сега, да е точно стилния метален корпус.

Все пак всичко изписано до момента се базира на непотвърдена информация и ще трябва да изчакаме грандиозното събитие на корейския гигант на 27 и 28 май, за да разберем какви изненади е приготвила компанията за своите фенове. Можем само да се надяваме, заедно с LG G3 да видим и умния часовник G Watch, който ще работи с Android Wear и чието име също започва с G.