lg-g3-official-colours

Световното разпространение на предизвикалия порой от положителни отзиви LG G3 започва тази седмица, съобщиха от корейската компания.

Най-нетърпеливите да притежават 5.5-инчовото QHD устройство трябва да почакат още съвсем малко, тъй като от 27 юни LG стартира продажбите в Хонг Конг, Индонезия, Сингапур и Филипините, а през юли смартфонът ще бъде разпространен и в останалата част на Азия, в Европа и в Близкия Изток.

Припомняме ви, че LG G3 направи пазарния си дебют в родната Корея и предизвика истински бум, като ежедневно се продаваха по 25 000 – 30 000 бройки, два пъти повече от предишния флагман на бранда G2 и три пъти повече от Samsung Galaxy S5, когато двамата модела са се появили на пазара.

Въпреки че не може да бъде приеман като категоричен знак, големият интерес към новия флагман на LG в собствената му държава няма как да не води до благоприятни прогнози за представянето му в световен мащаб. Добавете към това и факта, че според много хора именно LG G3 е смартфонът на годината до този момент, и нещата за корейците изглеждат още по-розови.

Още с премиерата си LG G3 си заслужи похвали от експертите в индустрията заради нововъведенията в дисплея, камерата, дизайна и потребителските функции. Разработен под утвърденото от G серията мото “Simple is the New Smart”, G3 разполага с най-доброто, което съвременната технология може да предложи, като в същото време предоставя по-опростено и по-лесно потребителско изживяване.