LG G3

Смартфонът LG G3 на LG Electronics бе избран за най-добрия смартфон на годината (Best Smartphone of the Year) от GSMA на наградите Global Mobile Awards, които се проведоха в рамките на Световния мобилен конгрес 2015 (MWC) за своето качество, разнообразие от полезни функции и лекота на използване. Смарт часовниците LG Watch Urbane и LG Watch Urbane LTE спечелиха девет награди на церемонията от различни представители на най-популярните медии.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD MINI 3

„От пускането му на пазара, LG G3 получи одобрението на критиците, бе разпространен в целия свят от над 170 партньори и успехът му силно допринесе за 16-процентното увеличение на годишните световни приходи” казаха от GSMA при връчването на наградата. „Той предоставя лесно за използване, интуитивно потребителско преживяване със своя 5.5-инчов Quad HD дисплей и 13-мегапикселова OIS+ камера с Laser Auto Focus (Лазерен Автоматичен Фокус). Той прелива от иновации като Smart Keyboard, Gesture for Selfie, Flash for Selfie и Knock Code™, за да предложи просто удобно, просто умно и просто по-безопасно потребителско преживяване.”

При смарт часовниците, и LG Watch Urbane, и LG Watch Urbane LTE бяха отличени като най-добрите смарт часовници на тазгодишните награди от множество видни технологични медии. LG Watch Urbane бе избран от Android Authority, Android Central, PC Pro и Ubergizmo за неговия класически и космополитен дизайн с аналогов привкус. Първият в света LTE смарт часовник, LG Watch Urbane LTE, получи best-of-show признание от Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews и TechnoBuffalo. Той бе оценен и от останалите наградени като първият смарт часовник с NFC-базираната функция за плащане и най-мощната батерия в индустрията.

„За нас е чест толкова много организации да признаят усилията, които положихме, за да създадем LG G3 и Urbane смарт часовниците,” каза Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Ще продължим да въвеждаме иновации и да усъвършенстваме нашите премиум смартфони и преносими устройства, за да подобряваме живота на потребителите ни.”

LG Watch Urbane и LG Watch Urbane LTE могат да се видят и тестват от първа ръка на щанда на LG по време на MWC 2015, който се намира в Зала 3 (Hall 3) на Fira Gran Via. За повече информация относно продуктите на LG по време на MWC 2015, моля, посетете www.LGnewsroom.com/MWC2015.