lg g3

През последните няколко дни започна да се появява все повече информация за предстоящия флагман на LG, а именно LG G3. Очаква се устройството да бъде представено по-късно тази година, но вече станаха известни част от неговите спецификации благодарение на бенчмарк теста Antutu.

Преди два дни се появи снимка на LG G3, която потвърди, че той ще бъде с qHD дисплей с резолюция от 2560 х 1440 пиксела. Инфромацията от Antutu също доказва, че смартфонът ще има 2К дисплей. Към спецификациите на устройството още влизат четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота от 2.45 GHz, графичен ускорител Adreno 330, 2GB RAM и 16GB оперативна памет. Предната камера на LG G3 ще бъде 2 мегапиксела, а задната 13. Операционната система ще е Android 4.4 KitKat.

lg g3

Това не е всичко. На сайта на Antutu бяха публикувани спецификациите на още едно устройство от LG, което ни кара да си зададем въпроса дали компанията не подготвя две версии на G3? Характеристиките на второто устройство са почти същите, като изключим, че неговият дисплей ще бъде Full HD с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, оперативната памет ще е 3GB, а вградената 32. 

Към момента това е просто слух и не можем да бъде сигурни какво ни готви LG. Предполагаме, че скоро ще има повече информация за плановете на компанията.