LG_G2_quickwindow01

LG ще представи серия от калъфи за новия си флагман LG G2 паралелно с премиерата на устройството. Стилният и практичен калъф QuickWindow ще бъде най-новото попълнение в линията луксозни аксесоари за смартфони на LG, която включва още слушалки и зарядни устройства.

Прозорчето на капака на QuickWindow дава на потребителите бърз достъп до информация на екрана на техния смартфон, без да се налага да отварят калъфа. Функцията QuickWindow се активира само с приплъзване на пръста по екрана и през нея могат да бъдат отворени най-често използваните приложения като часовник, аларма, прогноза за времето, музикален плейър, регистър на входящи обаждания и съобщения.

LG_G2_quickwindow02

„Нашият най-нов премиум аксесоар е едновременно стилен и практичен начин потребителите да предпазят своя смарфон, който за много от тях е немалка инвестиция”, каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Дизайнерите на LG знаят най-добре какво ще подхожда на нашите смартфони. Затова мисля, че е повече от естествено да споделим с потребителите нашата визия за перфектния аксесоар.”

Калъфът за LG G2 – QuickWindow, ще е наличен в седем различни цвята, включително черно, бяло, розово, лилаво, синьо, зелено и жълто. Той ще се появи на пазара паралелно с пускането на LG G2.