lg-gflex-eng-1381714998

Въпреки, че Samsung вече представи своя модел с извит дисплей Galaxy Round, битката за надмощие между компанията и LG тепърва започва. За съжаление моделът не беше това, което очаквахме. Характеристиките му са добри, но той е далеч от полезната концепция, която бе показана по-рано през годината.

Как ще отговори LG? Благодарение на тези рендери, можем да добием представа какво ще представлява G Flex. За разлика от конкурентния модел, той е извит по дължина и може да се каже, че такъв дизайн ще следва контура на лицето. LG  признаха, че огъващите се и нечупливи смартфони вече са в производство, а на пазара ще ги видим следващия месец. Според слуховете G Flex ще разполага с 6-инчов дисплей, а с какво още ще ни изненада софтуерно, можем само да гадаем. Тази нова форма на апарата безспорно е предизвикателство за джобовете, кой от двата конкурентни модела бихте си взели?

 

Сподели
Предишна страницаКрай на анонимността във Facebook
Следваща страницаКога излиза Android 4.3 за Samsung Galaxy S4?
Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в Smart News. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии, като е била администратор на най-големия български Android форум.