VIBE-P1m_Hero_01

Lenovo пусна два нови мощни VIBE модела смартфони. Конструирани за най-активните потребители, на които често им се налага да стоят близо до контакта, VIBE P1 и P1m гарантират постоянна връзка и пълен контрол.

Можете да бъдете спокойни, тъй като новите модели VIBE предлагат допълнителен живот на батерията, както и ръчно включваща се опция за пестене на енергията, и функцията OTG (On-the-go), с коята зареждате и други USB-устройства. Обородувани с мощни процесори, VIBE P1 и P1m, не само зареждат приложения и игри на мига, но и поддържат бърза и лесна връзка до онлайн съдържание с 4G LTE.

„Потребителите днес се нуждаят от смартфон, който да се вписва в техния динамичен начин на живот. Новите модели на Lenovo са оптимизирани за стабилна връзка. Големият капацитет на батериите им и опциите за пестене на енергия, позволяват да правим повече неща, на по-малка цена.“- сподели Джери Хсиао, Vice President of Lenovo Phone Product Management & Operations, Mobile Business Group, Lenovo.

Енергия, която остава

Верен приятел на най-мобилните клиенти, VIBE P1 идва в пакет с характеристики, позволяващи изпълнението на много задачи наведнъж, както и със специални средства придаващи допълнителна сигурност на устройството.

Батерията на VIBE P1 е с впечатляващите 5000mAh, което я прави една от най-мощните в своя клас. С нея потребителите най-после могат да бъдат спокойни, че държат в ръцете си смартфон, който ще е с тях през целия ден, и дори ще може да зарежда други устройства при нужда. Това обаче не е всичко, VIBE P1 изпъква и с 24W функция за бързо зареждане, бутон за пестене на енергия, който мигновено удължава живота на батерията, и преносимо зарядно устройство.

1.5GHz Qualcomm® Snapdragon™ 615 64-битов осемядрен процесор прави изпълнението на различни функции еднакво гладко и бързо – сърфирайте в мрежата, работете с няколко приложения или гледайте видео клипове, и всичко това наведнъж. За да ни подсигури бързо и спокойно сърфиране, Wi-Fi boost на смартфона предоставя 5G Wi-Fi връзка. VIBE P1 работи с редица периферни устройства – от слушалки до камера и телевизия, използвайки безжичната NFC технология. В същото време, вграденият скенер за пръстови отпечатъци в основния бутон отключва телефона и гарантира 100% сигурност на информацията.

Аудиото на VIBE P1 дава неподозирано качество на звука, с подобрен баланс и баси, за да е до вас винаги, когато решите да се забавлявате. Моделът притежава 13 мегапиксеолова предна и 5 мегапикселова селфи камера с опция за подобряване на изображението. VIBE P1 демонстрира изтънченост и майсторство със своя дизайн от метал и стъкло, с акцент от алуминиева рамка /само 4мм от двете страни/ и ергономично метално покритие. Екранът е изработен от Gorillia Glass 3 – по-тънък и лек вариант на хипер-устойчивото-на-надраскване защитно стъкло.

VIBE P1m също притежава издръжлива батерия – 4000mAh и функция за бързо зареждане.

Програмиран със защита от условията на околната среда, той е водоустойчив с нано-покривна технология. Тези качества, добавени към мощния MediaTek 64-битов четириядрен процесор и яркия 5-инчов HD дисплей, превръща VIBE P1m в изключително сделка в съотношението качество-цена.

Vibe P1 се предлага в цвят платина, графитено сиво и златно, а P1m – в ониксово черно и перлено бяло.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS