Lenovo разкри обогатеното си и високо иновативно портфолио за X1 серията. Създадена за потребителите с прогресивно мислене, серията е допълнена с устройства, като изключително адаптивния таблет ThinkPad X1 с уникален модулен дизайн; всепоглъщащия ThinkPad X1 Yoga с първия в света OLED дисплей; а призьорът ThinkPad X1 Carbon е по-тънък и лек от всякога, затвърждавайки превъзходството си на пазара на ултрабуци.  Нещо повече, потребителите, които използват настолен компютър ще останат удивени от новия ThinkCentre X1 всичко-в-едно – задължителен член на всеки офис, който се нуждае от впечатляващо изпълнение.

Модулният дизайн на таблета ThinkPad X1 предлага нещо, което никой друг таблет не притежава – добавяне на функционалности чрез лесно съединяващи се модули:

  • Имате нужда от по-дълготрайна батерия? Модулът за продуктивност увеличава живота на батерията до 15 часа.
  • Готови сте за презентацията? Презентаторският модул включва мини проектор и HDMI порт
  • Творите в 3D формат? Добавете модула за 3D изображения с неговата задно разположена Intel RealSense камера

Пълноразмерната клавиатура на ThinkPad с характерния TrackPoint вече е с възможност за три различни ъгъла на писане и пресъздава усещане за класическото разположение на клавишите на ThinkPad. Клавиатурата и таблета, взети заедно, тежат само 1,089 кг. Нещо повече, това е първият Windows таблет с подобрена поддръжка на LTE за супер бърза връзка. Таблетът ThinkPad X1 включва и сменяем заден панел при обслужване и ъпгрейди.

ThinkPad X1 Yoga е невероятно тънък и лек с дебелина от едва 1,68 см и 1,270 кг тегло. Освен това е и първото в света конвертируемо устройство с възможност за Samsung OLED дисплей, който възпроизвежда красиви богати и наситени цветове. X1 Yoga работи с патентованата Lift and Lock клавиатура, която прибира клавишите в режим на таблет, както и с активната писалка, идеална за подчертаване и водене на бележки директно на уеб страницата при работа с браузъра Microsoft Edge. Писалката се прибира и зарежда вътре в устройството, така че няма опасност да се изгуби.

ThinkPad X1 Carbon продължава да изпъква като най-лекия 14-инчов бизнес ултрабук в света. Като един от най-изисканите и елегантни ноутбуци на пазара днес, X1 Carbon е по-тънък, по-лек и по-мощен от всякога. Отдадени на усъвършенствания, пожелани от потребителя, ние използвахме обратната връзка, за да направим редица подобрения, като повече опции за дисплея, по-голяма памет и капацитет на сториджа, по-добро свързване и дори намалено тегло – направихме X1 Carbon тежък едва 1.179 кг.

ThinkCentre X1 AIO предлага превъзходен дизайн в ултра тънка 11-милиметрова рамка, превръщайки се в най-тънкия настолен компютър в света. Премиум матираният дисплей предоставя ярка картина от всеки ъгъл на 23.8-инчовия екран и въпреки изключително тънкото “шаси”, ТhinkCentre X1 е създаден да бъде издръжлив. Този всичко-в-едно компютър е преминава успешно 8-часов тест за прахоиздръжливост в симулационна зала, която пресъздава условията от 10 години в офис среда.

ИзточникLenovo
Сподели
Предишна страницаРевю на Nexus 6P
Следваща страницаNetflix вече и в България
Научете първи всичко от света на мобилните комуникации и технологии. Може да се свържете с нас на следния имейл адрес: office@smartnews.bg