Lenovo направиха crash тестове на официално събитие в София

0

Lenovo е водещо име в технологичните среди когато става дума за лаптопи и поради тази причина понякога може да си позволи малко да отпусне края и да разчупи стереотипите. Така днес станахме свидетели на едно наистина необичайно явление за българската технологична сцена, след като компанията направи редица краштестове на свои продукти пред очите на медиите.

Това е нещо, което няма как да видите много често, защото технологичните гиганти не обичат да правят пододни неща, още повече когато не са в стерилна тестова среда, където условията са идеални и могат да изкарат, че машината им издържа и на преминаване с танк. Това дръзко решение на родните представители на бранда може само да получи адмирации от наша страна, а и от ваша, защото през ноември дори и потребителите ще могат да посетят техни магазини и да видят как се тестват лаптопите от серията ThinkPad.

Самите тестове, на които днес бяха подложени машините, не са нещо, което да не сме виждали и не са от типа, които може да гледате в YouTube. Lenovo показаха няколко по-стандартни теста, защото нито един потребител няма да тръгне да си изпуска лаптопа от пет метра, но все пак бяха достатъчно смели да направят и няколко по-щури теста, които трудно биха се случили при нормално ползване. Може да видите част от събитието в нашето кратко видео.

Гледайте нашия краш тест на Alcatel от Аспаруховия мост във Варна: