Lenovo си партнира също с водещата геймърска лайфстайл марка Razer, за да съчетае експертния си хардуер с известната завладяваща геймърска технология на Razer и ясно разпознаваемите светлинни ефекти Chroma.

Първите съвместни продукти са от Ultra-premium Razer серията на ideacentre Y900 RE и Lenovo Y27g RE Curved Gaming Monitor. Ideacentre Y900 RE е лесен за актуализация и с високи характеристики на десктопа, в комбинация с четири ядрения Intel Core i7 K-series шесто поколение процесор и dual NVIDIA GTX 970 графики. Сега ideacentre Y900 RE предоставя на потребителите всичко това плюс стила на Razer серията в пакет с  Razer Chroma клавиатура, мишка и Razer Chroma многоцветните светлинни ефекти.

Ъпгрейдите и поддръжката на Ideacentre Y900 RE стават лесно, а с натискането на лоста се отваря стилен полупрозрачен страничен панел, който показва изчистена вътрешна структура за бъдещи ъпгрейди. За да помогнем на геймърите напълно да се потопят в играта, е създаден първия 27-инчов FHD VH curved геймърски панел. Y27g Curved Gaming Monitor е един от първите създадени геймърски монитори с извивки и има 144 Hz fast refresh rates и 8 ms response time. Това също е част от специалната Razer серия с изключителните светлинни ефекти Chroma.