Изглежда канал FOX пуска по телевизията нова комедия. Първите ексклузивни клипове изглеждат повече от добре. За какво става въпрос? Името трябва да ви говори достатъчно – “The Last Man on Earth”.

Виж още: Всички победители на наградите “Оскар” 2015

Актьорът и продуцент Уил Форте е главният (и както изглежда единствен) герой в този сериал, в който става въпрос за един самотен човек. А той е наистина самотен – историята разказва за Фил, единственият оцелял след като смъртоносен вирус, който изглежда е затрил цялото човечество. И какво да прави сега? Светът е на негово разположение, но това не е толкова яко, колкото изглежда.

В няколкото ексклузивни клипа, пуснати от FOX, го виждаме да спи в имението Playboy, да лудее, но и да мечтае да срещне друго човешко същество. Създателите (и режисьори на първите епизоди) Фил Лорд и Кристофър Милър (познати като режисьорите на миналогодишния супер успешен “LEGO: Филмът”) тук наблягат на самотата. Определено бих изперкал още първите дни, ако бях на мястото на главния герой.

Какво ще стане, след като очевидно изглежда, че Фил ще опита да живее живота си на макс, при положение че няма кой да му попречи? Можем да разберем, ако изчакаме само до 1-ви март, когато е премиерата и когато ще се излъчат наведнъж първите два епизода на тази комедия. А дали Форте ще е единственият актьор, който ще видим на екран? Аз честно не мисля така, тъй като в IMDb има списък, включващ още няколко души. Но и да не беше така, пак бих гледал, за да видя какво ще се случи.

А сега вижте няколко доста кратки, но интересни клипа:

https://www.youtube.com/watch?v=jyYtmqxfiUg

https://www.youtube.com/watch?v=QLrR7cq8Ll4

https://www.youtube.com/watch?v=NE96Y07TQSE