apple-iwatch-concept

Очаква се Apple да представи iWatch, както и iPhone 6 този септември, а сега скорошна информация се потвърждава, че компанията ще пуснe своя първи умен часовник през третото тримесечие на 2014 г. Това съвпада със слуховете, че ще видим iWatch в началото на есента.

Новините идват от Economic Daily News, които твърдят, че устройстовото ще бъде произведено от Quanta. Това е компанията, за която преди време имаше спекулации, че ще прави 12.9-инчовия iPad на Apple. Очевидно iWatch ще бъде с процесор, изработен от Apple, чиято цел е да произведе 65 милиона бройки от своя умен часовник преди карая на тази година.

Това, което до момента сме чули за iWatch e, че той основно ще бъде насочен към физическото състояние на потребителя, като ще отчита различни здравни показатели. Основни функции, които по всичко изглежда, че ще присъстват доста и в новата версия на мобилната операционна система на Apple. Според слуховете iWatch ще има две версии – една с 1.3-инчов дисплей за жените и една с 1.7-инчов дисплей за мъжете.

До септември има още много време, но предполагаме, че скоро ще се появи повече информация за предстоящия умен часовник на Apple.