От 9to5Mac веднага защитиха Купертино и iPhone 7. По-скоро от изявлението им разбираме, колко черни са Samsung, а не колко невинни са Apple. Споделят, че въпреки заглавията, които ще виждаме навсякъде през идната седмица за избухналия iPhone 7 и негови снимки, няма за какво да се притесняваме, ако притежаваме такъв смартфон. Телефонът няма реални проблеми с батерията, каквито има Samsung, иначе Apple са щели вече да знаят за това и да се опитат да оправят проблема.

9to5Mac дори изтъкват факта, че Купертино са продали много повече бройки на iPhone 7 и 7 Plus, отколкото Samsung са продали на Note 7:

Около 2.5 милиона единици са продадени преди да спрат Note 7 от продажба, за да оправят проблема си. От Apple не са обявили, колко модела на iPhone 7 са продали през първия уикенд, след официалното пускане на телефоните в продажба, но миналата година Apple продадоха над 13 милиона iPhone 6s и iPhone 6s Plus модели в първия им уикенд и тази година iPhone 7 не отстъпва на миналогодишните продажби. Има около 6 пъти повече iPhone 7 устройства в сравнение с Note 7 такива и все още не сме чули за други експлозии. Ако реално имаше такъв проблем, вече всички щяха да са разбрали. Затова няма причина за паника и притеснения. Вашият iPhone 7 няма да избухне!“, пишат от 9to5Mac.

Дори и наистина да има подобен проблем, както казват от 9to5Mac, съвсем скоро ще научим за него. Е, дано все пак да няма, защото нямаме нужда от поредния самозапалващ се флагман, било то на Apple или Samsung.

1 коментар

  1. Е то е нормално като влезеш да прочетеш новина за Apple, да срещнеш в нея повече пъти името на samsung

Comments are closed.