Версията на iPhone с 16GB вътрешна памет не е най-любимата на потребителите. Някои от тях си я купуват, защото е най-евтина, но в един момент осъзнават, че 16 гигабайта не са достатъчни. Да, облачните услуги помагат, но когато започнете да инсталирате приложения няма как… Вече достатъчно дълго време хората се оплакват от това и се обръщат към Apple с молбата да бъде представен iPhone с минимум 32GB вградена памет. Е, това може би е на път да се случи.

Според The Wall Street Journal, цитирани от The Verge, 16-гигабайтовият iPhone може скоро да изчезне, като се предполага че най-малката версия на iPhone 7 ще се предлага с 32GB памет. Не се споменава какви ще са останалите варианти, но е напълно възможно iPhone 7 Plus да тръгне по пътя на iPad Pro и да дойде с цели 256GB.

За някои хора 64GB са достатъчно, но множко, така че представянето на версия на iPhone с 32GB може би ще бъде идеално за голяма част от потребителите. Това ще позволи заснемането на повече снимки и спокойно инсталиране на приложения без никакви притеснения. Остава да почакаме до септември, за да разберем.

1 коментар

  1. Е то това е стратегия. Малко памет с липса на слот… И купуваш по-скъпия.. Към 32GB ще преминат когато ОС или снимките и видеото станат достатъчно големи.

Comments are closed.