Дългоочакваното събитие в чест на iPhone 7 ще бъде другата седмица на 7 септември. Както знаете обаче Apple няма да представят само този смартфон, а също още два модела и подобрени смарт часовници. На премиерата може да се отиде само с покана! Apple вече раздаде всички с просто съобщение „Ще се видим на 7-ми“.

Това ще бъде пета поред година, в която Apple прави септемврийско събитие, на което обявява своите нови продукти. Не знаем все още какво точно да очакваме от новия iPhone… Той ще бъде доста подобен на предшественика си само с малки визуални различия. Антената ще заема по-малко място от преди и както всички може би вече знаете, притежателите на новия iPhone няма да разполагат с жак за слушалки. Още една хубава новина е, че новите модели ще бъдат по-водоустойчиви, а пък по-големият от двата телефона ще бъде с dual camera система, за да прави още по-добри снимки. Най-вероятно Apple ще се отърват от 16GB модел, най-малкият вече ще бъде 32GB.

Преди две години съобщиха, че ще излиза Apple Watch, а официално часовникът беше пуснат преди година и половина. Изглежда Apple вече са готови да подобрят своя часовник, като се говори, че дизайнът ще бъде стария, но устройството ще бъде по-бързо и с GPS. Предишни слухове твърдят, че може да има и камера към часовника, но нищо не се знае, плановете винаги могат да бъдат променени, дори в последния момент.

8 Коментари

 1. „притежателите на новия iPhone няма да разполагат с жак за слушалки. Още една хубава новина е, че“

  Това ако е хубава новина… с право наричат Apple феновете зомбита!

 2. „Източникът потвърждава, че няма да има 3.5 мм жак за слушалки и че в комплекта ще има EarPods слушалки с Lightning порт, както и преходник от Lightning към 3.5 мм, за да можете да използвате любимите си слушалки. На мястото на жака ще има нов сензор, който ще подобрява работата на функцията 3D Touch на дисплея.“ Явно както винаги ябълката се грижи добре за своите клиенти, а и на всички е ясно, че след максимум 2 години и Самсунг ще загърбят 3.5 милиметровия жак (както стана с батерията) ???.

 3. Те Самсунг загърбиха слота за допълнителна памет и въпреки успеха на S6 веднага го върнаха. Просто Епъл феновете ги интересува само да имат Ябълка без значение дали е червива. Въпросният преходник е още нещо което трябва да мислиш в кой от джобовете си го сложил и още нещо за което ще ти вземат пари ако го загубиш.
  EDIT: Колкото до 3D Touch всички около мен с 6s си изпотрошиха пръстите да използват точно тази функционалност.

 4. Научи се да четеш. В с7 батерията сменяема ли е? Плюс това преходника ще го ползваш само ако имаш наистина качествени и скъпи слушалки, а с тях е малко вероятно да се разхождаш по улицата. Те са огромни и обикновено се ползват в къщи, а там няма как да го загубиш. Тапите така или иначе са безплатни.

 5. Ти се научи да четеш. Аз ти давам друг пример със слота за допълнителна памет който Самсунг премахнаха по пример на Apple и след това осъзнаха каква глупост са направили и въпреки това дадоха на потребителите си повече памет за да не почувстват липсата на слот за допълнителна такава.

 6. Защо не казваш нищо за моя пример? Нормално е когато ми отговаряш, да коментираш посочените от мен примери. P.S. Вградените 256 ГБ в айфон 7 вероятно ще бъдат достатъчни за повечето потребители, а и при всички случаи са по-бързи от допълнителната карта. Да не говорим, че Самсунг май поддържаха само до 128 ГБ допълнителна памет.

 7. Защото няма да го разбереш.
  До 256ГБ поддържат, но това няма значение при условие, че Епъл изобщо не предоставят тази възможност на потребителите си.

  „Вградените 256 ГБ в айфон 7 “ вероятно ще си ги позволят много малко потребители да не говорим че цената на устройството е неоправдано висока спрямо същото с 32ГБ. Друго нещо..

  Приложенията в тези телефони зареждат бързо защото кешират ужасно много данни и дори нямаш опция да ги изтриеш но да се върнем на вградената памет. Трябва да благодарите на Самсунг че надмина Епъл по продажби в САЩ за да ви разширят паметта.

 8. Толкова неща изписа, а не можа да дадеш смислен отговор. Пробвай, може и да го разбера. Проблемът е, че нямаш отговор и предпочиташ като мишка да извърташ.

Comments are closed.