Apple-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Picture-21

Потребителите ще имат още една причина да искат да си купят следващия iPhone. Разработчикът Хамза Суд е открил, че предната камера ще може да прави 1080р запис, като също така ще има и LED светкавица. Данните идват от файл за iOS 9, съдържащ препратки към различни функции на предната камера, които не са налични за сегашния iPhone. Има и някои нови режими като запис на 60FPS, слоумоушън въдео на 240FPS и Panorama.

За 1080р видео трябва предната камера да бъде поне 2.1-мегапиксела, но все още не е ясно каква точно ще бъде нейната резолюция. Предната камера на iPhone 6 може да запише 720р и 30 кадъра в секунда и няма опцията за панорамни снимки или видео на забавен каданс.

Това означава, че с iPhone 6s най-накрая може да видим ъпгрейд по отношение на предната камера. Преди това имаше слухове, че основната камера на новия модел смартфон ще бъде 12-мегапикселова със сензор от Sony, като за нея ще се използва и Sony RGBW Coding технологията, която осигурява по-добро качество на снимките при по-слаба осветеност.

Трябва да имате предвид, че информация не е потвърдена официално и трябва да я приемете с доза съмнение. Остава да изчакаме до септември, за да разберем какви са плановете на Apple.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS