DxOMark, сайтът, който постави Sony Xperia Z5 на първо място при камерафоните и се счита за достоверен източник, вчера обяви резултатите на новия iPhone 6s. Те са толкова ниски, че наредиха телефона на скандалната 10-та позиция, изоставайки дори след iPhone 6, Nexus 6P, Motorola X Style и още много други.

Според данните, които са събрали след всички тестове, DxOMark излизат със становището, че iPhone 6s не може да се справи с шума в снимките и нивата му са прекалено високи. Детайлът в кадрите бил по-добър от предходния модел, но на фона на съперниците изостава значително много. При видеото пък нещата явно са по-добри, защото там тестовете са дали резултати с добра експонация, баланс на бялото и цветоподаването. Тестовете съща така показали жълтенеене при снимките, които са правени на открито.

От наша страна бихме могли да се съгласим с някои от критиките, но не и с други. За сметка на това, ние също открихме още плюсове и минуси в камерата при нашия задълбочен тест. Вижте коментарите ни в новото ни видео.

2 Коментари

  1. Трябваше някой да се усмели да каже истината.

Comments are closed.