iphone messages

Известната компания за проучвания и пазарни анализи Jefferies публикува своите очаквания за следващия iPhone. Според тях голямата поръчка към Foxconn от Apple е причината да очакваме метален корпус в iPhone 6C. Много е вероятно да видим модем с обозначението „C“, което се използва за по-достъпни модели на смартфона на американския технологичен гигант. До момента има няколко слуха от различни неофициални източника за предполагаем диагонал на екрана от 4 инча.

Jefferies смятат, че устройството ще започне да се предлага през първото тримесечие на следващата година. Това означава, че няма да видим модела тази година, а може да го очакваме в началото на следващата заедно с много изненади откъм софтуерни и хардуерни възможности.

Докладът на анализаторите индиректно подсказва и за появата на iPhone 6S/6S Plus през тази година. За момента всичко това са единствено догадки и все още няма никаква сигурна информация за разработването на бъдещите модели на iPhone. Въпреки всичко, тези възможни случаи са напълно логични и едва ли може да очакваме неочаквани изненади.

Вижте и изтеклите снимки на iPhone 6S, в тях не се вижда видима разлика между неговия външен вид и този на iPhone 6. Само времето ще покаже дали iPhone 6C ще бъде по-различен.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS