Heres-what-happens-when-a-professional-photographer-takes-an-Apple-iPhone-6-in-the-wild

Любителите на непрофесионалната фотография основно разчитат на своите смартфони, като големите производители използват иновациите и подобренията в камерите на флагманите си като средство за привличане на повече потенциални клиенти. Вече подробно разгледахме казуса за значението на мегапикселите, а днес ще ви запознаем с Кевин Ръс. Той е професионален фотограф, който използва Canon F-1 DSLR, но не пропуска да вземе със себе си и своя iPhone 6.

ВИЖ ОЩЕ: ИЗКУСТВЕНОТО ЗРЕНИЕ ДНЕС И УТРЕ – КАК ТЕХНОЛОГИИТЕ ПОМАГАТ НА СЛЕПИ ХОРА

Това, което е интересно е, че той доста често оставя настрана професионална си камера, използвайки тази на своя смартфон. Страхотните снимки по-долу, могат да послужат като доказателство за твърдението, че не е важно с каква камера се снима, а кой стои зад нея.

Разбира се, повечето снимки, които Кевин Ръс е направил, са редактирани. Той признава, че всички те са заснети с новия флагман на Apple, след което са обработени с VSCO Cam, едно от най-популярни приложения, налично за iOS и Android. Получените изображения са наиста невероятни и повечето от нас може би никога не биха си и помислили, че те са дело на iPhone 6.