BSOD

Очевидно, не само Android OS има бъгове, рестартирания и всякакви принудителни затваряния на приложенията. iPhone също изпитва разни затруднения с нормалното функциониране на операционната система и последното доказателство за това е наличието на BSOD в новия iPhone 5S.

BSOD е съкратено от Blue Screen Of Death. Той се появява основно при iWork приложенията, които идват с новите iOS устройства. Забелязва се най-вече при преминаването от едно приложение към друго. Освен това смартфоните страдат и от внезапни рестарти.

За съжаление е скорошен дефект, който няма да бъде оправен с новата версия iOS 7.0.2, защото тя ще оправи само бъговете със заключването. Това е ново 20 и всички, които имат такива симптоми в новите си играчки ще трябва да почакат до следващата актуализация. Кога ще дойде тя – никой не знае.

До този момент има няколко репорта за BSOD във форумите на Apple и няколко оплакващите се в Twitter потребители. За визуална справка може да прегледате видеото и да видите за какво става дума.