new-music-app-ios 8.4

Apple пусна iOS 8.4 Beta, която включва изцяло променено приложение Music. Колегите от 9to5Mac публикуваха списък с основните финкции в него, пуснат от Apple до разработчиците. Благодарение на тях разбираме какви всъщност са плановете на американската компания, особено като се има предвид, че тя смята да пусне нова версия на музикалната стрийминг услуга Beats, като част от миналогодишната сделка, както и какво може да е бъдещето на iTunes Radio.

Ето го и пълния списък:

1. Изцяло нов дизайн – приложението Music има красив нов дизайн, който прави разглеждането на вашата музикална колекция по-лесно и по-забавано. Може да персонализирате плейлистите си чрез добавяне на собствено изображение и описание. Наслаждавайте се на невероятните снимки на вашите любими изпълнителие в раздела Artists.  Започнете слушането на албум директно от списъка с албуми.

2. Наскоро добавени (Recently Added) – списъкът с наскоро добавени албуми и плейлисти вече ще се намира най-отгоре във вашата музикална библиотека, благодарение на което бързо и лесно ще може да откривате нови парчета и изпълнители.

3. iTunes Radio е опростено – вече може бързо да се върнете към любимата си станция в Recently Played. Избере от селекция от специално подбрани станции във Featured Stations или започнете нова от вашия любим изпълнител или песен.

4. Нов MiniPlayer – с новия MiniPlayer може да видите какво слушате и да контролирате възпроизвежданите песни, докато сърфирате във вашата музикална колекция. Това може да стане просто като отворите Now Playing и натиснете MiniPlayer.

5. Подобрен Now Playing – Now Playing има изцяло нов дизайн, показващ обложките на албумите. В допълнение, можете да започнете безжичен стрийминг на вашата музика, използвайки AirPlay, без да се налага да излизате от Now Playing.

6. Up Next – вече е лесно да разберете кои са следващите песни от вашата библиотека, които ще бъдат пуснати. Това може да стане като натиснете на иконата Up Next в Now Playing. Може дори да преподреждате, добавяте или да пропускате песни.

7. Global Search – може да търсите навсякъде в приложението Music, просто като натисните иконката с лупата. Резултатите са така организирани, че да ви помогнат бързо да намерите перфектната песен. Може дори да започнете  iTunes Radio станция директно от Search.

Може да видите всички подобрения в галерията от скрийншоти:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS