imprevious

Намокрянето на смартфона с вода причинява много щети на устройството и вероятно всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с този проблем. Това е и причината през последните години да бъдат представяни различни водоустойчиви покрития, които да защитават нашите смартфони, а пък производителите създават водоустойчиви устройства. Все още не всички телефони идват със сертификат за прахо- и водоустойчивост, което означава, че малко вода може да излезе прекалено солено на обикновения потребител.

Собствениците на iPhone могат да защитят своя смартфон чрез калъф, но това скоро може да се промени. Imprevious, компания от Лос Анджелис, Калифорния, е създала нов невидим хидроизолационен спрей, който е проектиран специално за смартфона на Apple, защитавайки него от проникване на вода, а вас от изпразване на портфейла.

imprevious

Проектът може да намерите в KickStarter, като „Imprevious е невидим спрей, който не позволява пропускането на вода за iPhone. Използвайки нашата специално формулирана нано-технология, Imprevious защитава вашето устройство от вода и надраскване. Ние сме разработили лесен за използване пакет, който може да поръчате, след като направите дарение.“ Повече подробности може да научите от видеото по-долу.

Impervious има полу-постоянен живот от 3 години и е безопасен за околната среда. Проектът може да намерите в Kickstarter, където компанията се опитва да събере достатъчно пари, за да направи скок от концепция до продукция. Ако смятате, че Imprevious е нещо, от което бихте могли да се възползвате, то може да посетите страницата на проекта в Kickstarter, където ще научите повече подробности за идеята, както и да помогнете да се превърне в реалност и да достигне до повече потребители.