Humin

Humin е приложение, което има за цел да събере контактите от вашите приложения и да ги обедини в едно. Приложението събира информация от профилите във Facebook и LinkedIn, както и от календара, електронната и гласова поща, за да изведе повече информация за контактите. Humin извежда ключова информация за всеки един от тях като например кога за първи път сте се запознали, къде той работи и чрез какви социални мрежи и канали сте свързани.

Създателите на приложението разказват, че много от техните потребители имат много контакти и понякога е трудно да се запомнят подробности за тях наум. Humin улеснява контакта с хората, защото търси и агрегира важна информация за контакта, която винаги да е актуална. Интернет обединява хората не само чрез имена, но и чрез тяхното присъствие в различни социални мрежи. Humin има за цел да обедини всичко на базата на тези признаци, както и да улесни комуникацията между познати.

Приложението вече е достъпно за потребителите на iPhone в App Store. Преди няколко месеца Will.i.am, Ричард Брансън и създателя на Angry Birds Питър Вестербака ползваха приложението през затворената бета фаза на разработка. Разработчиците планират да предложат Humin и за Android и Google Glass, както и да разширят възможностите на приложението. Очаквана функционалност включва добавянето на Humin към приложенията за навигация при автомобилите.

1 коментар

Comments are closed.