ascend p7

ascend p7

Huawei ще проведе официално събитие на 7 май в Париж, на което компанията ще представи Ascend P7. През последните седмици чуваме все повече слухове за предстоящото устройство, като също така виждаме и нови снимки. Днес Huawei разпрати покани на медиите, от които стана ясно кога да очакваме Ascend P7.

Huawei Ascend P7 ще дойде с full HD дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела, четириядрен HiSilicon процесор с тактова честота от 1.6GHz. Устройството ще бъде с 2GB RAM и 16GB вградена памет., плюс слот за microSD карти, благодарение на който може да увеличите пространството до 64GB, вероятно и до 128GB.

Според слуховете предната камера на Huawei Ascend P7 е 8 мегапиксела, а задната 13.  Към спецификациите на смартфона още влизат операционна система Android, като най-вероятно ще видим 4.4 KitKat, и потребителски интерфейс Huawei EmotionUI 2.0.

Сподели
Предишна страницаNokia представи новия си флагман Lumia 930
Следваща страницаДа си пренесеш сам къщата
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.