Huawei Ascend D3

Huawei Ascend D3

LG и OnePlus не са единствените компании, които представиха смартфони с изключително тънка декоративна рамка около дисплея.

Бъдещият Huawei Ascend D3 също се отличава с тънки като лист хартия рамки, ако може да се вярва на изтеклата снимка, публикувана днес.

Освен елегантен дизайн, това позволява и максимално използване на пространството на дисплея. Освен това Huawei Ascend D3 ще притежава осемядрен процесор Hisilicon Kirin 920, с четири ядра с тактова честота 1.8GHz и четири, работещи на 1.5GHz, конкурентен на Snapdragon 801.

Според оскъдната информация, дисплеят ще бъде 1080р, но нищо повече не е известно за бъдещото устройство. Предполагаемата цена на Huawei Ascend D3 на пазара в Китай ще бъде 469 долара, което не звучи зле, в сравнение с останалите топ устройства на пазара.

След премиерата си в родния Китай, смартфонът ще излезе и на световния пазар, въпреки, че все още не е ясно в кои региони ще се предлага.

Може ли според вас Huawei Ascend D3 да се конкурира с устройства като Galaxy S5 и HTC One M8 и какво още би могла да добави китайската компания, за да създаде един наистина успешен модел?