По време на IFA 2016 Huawei Consumer Business Group разкри най-новия си флагман таблет – Huawei MediaPad M3, и представи аудио и мултимедийните му характеристики от премиум клас, разработени в партньорство с HARMAN International. Сътрудничеството между Huawei и HARMAN обединява опита на двата бранда, за да създаде най-мощното и неповторимо звуково изживяване за таблет.

„Новият MediaPad M3, разработен съвместно с глобалната марка в сферата на аудиотехнологиите HARMAN, преоткрива разбирането за звук, който може да бъде възпроизведен от таблет.“ – каза Ричард Ю, Изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „Фокусирайки се върху дългосрочното подобряване на аудио и мултимедийното качество и изживяване, Huawei постоянно надскачат себе си и се стреми да надмине всички очаквания от страна на потребителите.“

Безкомпромисно аудио изживяване

MediaPad M3 идва с Harman/Kardon аудио система, конструирана и настроена така, че да предостави звуково изживяване на световно ниво. Huawei работи заедно с инженерния екип на Harman/Kardon, който разработи и прецизира аудио технологията в новия таблет и сертифицира неповторимото звуково качество, предлагано от устройството.

Също така, AKG специално създаде слушалките AKG H300 за MediaPad M3. Слушалките AKG допълват страхотния звук, подчертавайки всеки детайл от музикалните произведения с кристални високи до дълбоки баси, точно както музикантите и звукоинженерите са свикнали да ги чуват.

huawei-mediapad-m3-adБезгрешно стилен

MediaPad M3 продължава следваната от Huawei линия предложения със съвършен индустриален дизайн и елегантен, цялостен корпус. 8.4-инчовият дисплей на MediaPad M3 предоставя ярки цветове и по-остри детайли в сравнение с другите таблети от високия сегмент. ClariVu3.0 дисплей технологията на Huawei допринася за по-добра чистота и острота, като отстранява вредната синя светлина, облекчавайки по този начин очите. Доброто съотношение от 82% екран-тяло още повече подобрява гладкия и компактен стил, предоставяйки впечатляващо зрително изживяване. Със съвършен дизайн и тънко алуминиево тяло таблетът има изискан и естествен вид, както и приятна и комфортна визия, който пасва на всеки начин на живот.

Премиум представяне

Процесорът Kirin 950 е основната мощ на MediaPad M3, която дава възможност на потребителите интензивно да ползват приложения, да гледат видео в HD или да играят 3D игри. Финален щрих към страхотния таблет е последният четец за пръстови отпечатъци, който позволява по-бързо отключване и подобрява сигурността, може да се използва и за удобна навигация в някои приложения. Батерията с капацитет 5100 mAh позволява до 11 часа гледане на FHD видео съдържание, до 6 часа игра в 3D без прекъсване или до 45 часа слушане на музика с едно зареждане.

Направен за потребителите

Huawei се стреми да предоставя най-доброто изживяване на своите потребители. По-рано през годината компанията преоткри смартфон фотографията с Huawei P9, разработен в партньорство с легендарната марка Leica AG. Продължавайки своето партньорство с Harman Kardon, Huawei е сред лидерите при предлагане на премиум аудио изживяване от таблет. Huawei продължава да си сътрудничи с най-добрите брандове и да развива стилни продукти от високия клас.