Новите устройства на HTC с операционната система Windows Phone 8 ще имат интеграция с технологията Beats Audio, твърдят източници на The Verge. Припомняме, че HTC досега предлагаше само Android смартфони със премиум технологията.

Първото устройство с Windows Phone 8 и Beats Audio ще е HTC Accord, за което писахме наскоро. Смартфонът ще има инсталирано предварително Beats приложение, което ще позволи на потребителите да контролират ефектите, докато слушат музика.

Слуховете твърдят, че HTC Accord ще има 4.3-инчов HD дисплей с резолюция от 1280 x 720 пиксела, двуядрен 1.5GHz Snapdragon S4  процесор и 8-мегапикселова задна камера. Очаква се HTC да покаже Windows Phone 8 устройствата към края на септември.

The Verge

 

 

 

Сподели
Предишна страницаNexus 7 с 3G версия през октомври?
Следваща страницаИзтече снимка на магазина за приложения на Firefox OS
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg