Как ви се струва HTC U11? Смятате ли да си го купите? Да, това е един доста красив смартфон, но дали е достатъчно здрав, с всичкото това стъкло…

JerryRigEverything се опитва да отговори на този въпрос с редовния му тест за здравина, който включва драскане, огъване, загряване и какво ли още не. На първо място е Gorilla Glass 5 стъклото, което отговаря на очакванията и започва да се драска едва при ниво на здравина 6 на надраскващия материал. Нищо необичайно.

Предната и задната камери също са покрити с Gorilla Glass, така че и при тях няма проблем. Дисплеят издържа на загряване с директен огън, пикселите изключват, почерняват, но след това връщат работоспособността си.

Всичко до тук изглежда чудесно. Edge Sense функционалността на страничните панели работи дори и след силното им надраскване, но хубавите новини стигат до тук. След като Джери опитва да огъне HTC U11, устройството не издържа на натиска и стъклото на дисплея се спуква на милион места, правейки самия дисплей неизползваем.

На финала на видеото ютубърът споделя, че този смартфон отива на неговият рафт на срама, където още няколко смартфона (между които и BlackBerry KEYone) ще му правят компания.