HTC One M9+

Още тази седмица в магазинната мрежа на VIVACOM ще се предлага най-новото попълнение в семейството на HTC – HTC One M9+. Българският телеком ще го предлага ексклузивно сред операторите. Моделът надгражда технически своите предшественици, като запазва присъщия за HTC елегантен и изчистен дизайн. Стилният метален корпус предопределя не само здравината на устройството, но и приляга перфектно на всяка ръка. Интересно допълнение при този модел е, че корпусът има и сензор за пръстови отпечатъци, което го прави изцяло персонализиран.

Със своя 5.2“ Super LCD3 дисплей и Quad HD резолюция устройството осигурява живи и наситени цветове, дълбок контраст и още по-вълнуващо визуално изживяване. 4MP предна камера е отлично решение за всеки селфи любител, а благодарение на 20MP основна DUO камера, допълнена от оптичната стабилизация, потребителите могат да уловят всеки ценен за тях момент. Снабден с операционна система Android v5.0 (Lollipop) и вграден осемядрен 2.2GHz процесор, моделът дава възможност за максимално ефективно използване на всички функциите и приложения.

HTC One M9+ ще се предлага на най-добра цена от 54,90 лв. на месец в комбинация с тарифен план MaxiCall XXL с договор за две години.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS