HTC One M8 Prime

HTC One M8 Prime

Днес имаме нова и интересна информация за HTC One M8 Prime, чийто източник отново е @еvleaks.

Според нея апаратът ще бъде водоустойчив, а корпусът му ще бъде направен от екзотичната комбинация алуминий и течен силикон, известна като AlSiC. Информацията беше публикувана в Twtter и идва в отговор на обвинението на Джеф Гордън, старши мениджър онлайн комуникации в HTC, че популярният лийкър е пуснал поне два пъти грешна информация през последните дни.

@еvleaks побърза да защити репутацията си, разкривайки тези два интересни детайла за бъдещия HTC One M8 Prime, като това сигурно не се е харесало особено на Джеф Гордън и компания, но пък е любопитно за потребителите.

Останалото, което знаем за бъдещия тайвански флагман е, че ще притежава 5.5-инчов дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела, процесор Snapdragon 805 с тактова честота 2.5GHz, 3GB оперативна и 16GB вградена памет, 5-мегапикселова Ultrapixel и втора 18-мегапикселова камера. Добавяйки днешната информация за водоустойчив корпус от екзотична сплав, получаваме едно наистина интересно устройство, което ще се конкурира с Galaxy Prime.