m8 ace

m8 ace

Преди време се появи информация, че HTC готви още едно предложение, с което да се бори с останалите лидери на пазара. Според източник на Engadget тайванската компания работи по устройство, което да се изправи срещу Galaxy S5 с подобни спецификации, пластмасов корпус и много по-ниска цена.

Тук става дума за смартфон с 5-инчов 1080p дисплей, с четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота от 2.5GHz. Смята се, че новият коз в ръкава на HTC ще носи името One M8 Ace и ще се предлага на цена от около 480 долара. Според няколко тийзъра, публикувани в Weibo от HTC China, всички тези слухове може да се окажат верни.

До момента има три изображения, които подсказват, че новото устройство може да бъде част от серията One, въпреки че никъде не се споменава името Ace. Друго нещо, което трябва да вземем под внимание е дизайнът на мистериозното устройство, който не съвпада много с изображението, публикувано преди време от @evleaks, показващо именно HTC One Ace. Поради тази причина може да предположим, че става дума за друго попълнение към серията One.

Към този момент можем да очакваме всичко от HTC, предвид факта, че тя наистина трябва отново да привлече вниманието на клиентите, които доста често оставаха разочаровани от любимата си компания. Може би едно устройство като HTC One M8 Ace е точно това, от което тайванците се нуждаят.