Най-новият модел в портфолиото на HTC – One A9 вече може да бъде закупен в магазините на VIVACOM.

Създаден за потребители с високи критерии, HTC One A9 комбинира изключителен дизайн с най-новите функции на HTC Sense и Android 6.0 Marshmallow, което го прави и първият смартфон в портфолиото на VIVACOM използващ такава операционна система.

Нови извивки, изящни краища и прецизно изрязани ръбове на старт бутона перфектно комбинирани с изключително тънка метална рамка, която придава на телефона чувство за лекота. HTC One A9 разполага и със сензор за пръстови отпечатъци, позволяващ използването на Android Pay за сигурно и лесно пазаруване.

Моделът е оборудван с Full HD 5.0“ AMOLED дисплей, 64-битов осемядрен процесор (4×1.5GHz и 4×1.2GHz). HTC One A9 пленява с 13MP основна камера с оптична стабилизация и 4MP UltraPixels селфи камера за изчистени и ярки изображения. Предната и задната камера на HTC One A9 са снабдени с инструменти за монтаж и впечатляващи снимки и видеа само с едно натискане на бутон. Предната UltraPixel камера заснема най-добрите селфита, независимо от нивото на осветеност благодарение на UltraPixel сензора, който улавя до 300% повече светлина от конвенционалните камери на смартфони.

HTC One A9 има и вграден софтуер за Hyperlapse видео, който забързва видеата до 12 пъти за още по-смайващ тайм лапс ефект. Телефонът може да снима видео и в забавен режим, за да запазите незабравимите важни моменти. С HTC Zoe можете лесно да компилирате най-добрите си кадри и видеа.

HTC One A9 разполага и с изцяло нов режим за спестяване на енергия и за удължаване работата на батерията. Технологията Doze автоматично изключва енергоемките приложения, когато телефонът е в покой – при зареждане нощем, а Standby знае кога дадено приложение не се използва и го изключва, докато не ви потрябва отново.

HTC One A9 може да бъде закупен от VIVACOM на цена от 37,90 лева на месец в комбинация с абонаментен план Smart XL.