Снимка: CNET

Когато Android смартфони, различни от текущите флагмани, получават ъпдейт до по-нова версия на операционната система, всички потребители започват да се чудят дали да ъпдейтнат – дали няма смартфонът им да започне да забива и т.н. Това е популярно при огромната разпространеност на Android и различните производители, които правят такива телефони. Така ще бъде и с ъпдейта за HTC Desire 820 от 2014 година, за който ще ви кажем сега.

Android Authority докладват, че потребител с Desire 820 е получил ъпдейт до най-новата версия на Android 6.0 Marshmallow. Напомняме, че смартфонът идва с 4.4.2 KitKat. Той получи Lollipop преди време.

Не е ясно точно в кои региони потребители ще получат Android 6.0 и дали изобщо България ще е един от тях. Също така не е ясно и дали тази версия на Android ще върви гладко на HTC Desire 820. Оставяме на вас да прецените дали да ъпдейтнете, ако този ъпдейт дойде до вас разбира се.

Е, проверете и споделете с нас в коментарите какво е положението.

3 Коментари

  1. Ъпдейта вече е наличен. От няколко дни съм с тази версия, телефона се държи много стабилно. Имам качени около стотина приложения, върви гладко, няма лаг, не забива, батерията се държи нормално.

  2. И аз не разбрах , какво толкова са изненадани от сайта. Вместо те нас да изненадат. Вярно, че беше обявено 1-во тримесечие на 2016г. Но все пак се знаеше , както споменават и др. потребители в коментарите. А телефона може и да не е флагман, но като излезе в края на 2014г. беше първият въобще с 64 битова архитектура! Нормално е устройство със стартова цена от почти 400 евро да получи 2 ъпдейта. За регионите може и да не се знае кои точно са всички, но за разлика от автора на статията ние , които го имаме на устройствата си от седмица вече, не се чудим дали България е сред тях!

Comments are closed.