HTC изпрати преди няколко дни покана към медиите за събитие на 19 септември, където очакваме компанията да представи нови Android и Windows Phone 8 смартфони, а сега имаме детайли и друго HTC устройство – One ST.

HTC One ST е поредното устройство, добавено в успешната серия One. Смартфонът пристига с 4.3-инчов WVGA тъчскрийн дисплей и двуядрен процесор с тактова честота от 1GHz. Джаджата ще работи с операционната система Android 4.0 – Ice Cream Sandwich и HTC Sense 4.0.

Смартфонът е двусимов, като от снимката изглежда, че ще се предлага в Китай. Все още няма информация дали ще видим One ST на пазарите в Европа и САЩ.

Geeky Gadgets

 

 

 

Сподели
Предишна страницаAmazon показа два Kindle Fire HD таблета
Следваща страницаFacebook вече официално притежава Instagram
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg