htc-one-m9

По-рано този месец, на Световния мобилен конгрес в Барселона, HTC представи новия си флагман One M9. Смартфонът все още не е пуснат в продажба, като в момента се финализира софтуерът му, но тайванската компания иска да даде още една причина на потребители за закупуването му. HTC America обяви, че обновява своята Advantage Рrogram с т.нар. Uh Oh Protection, която, независимо от странното си име, ще ви предложи нещо доста хубаво.

Виж още: Ревю на Apple iPad Air 2

Какво точно? Ако нещо се случи с вашия One M9 за периода от първата година на купуването му, или искате да смените оператора, HTC ще ви го замени веднъж напълно безплатно. Успее ли смартфонът ви да оцелее за този период без никакви инциденти, компанията ще ви подари 100 долара, които ще може да използвате за купуването на нов One.

Какво по-хубаво от това да знаете, че ако новият ви скъп смартфон пострада, ще получите нов безплатно? При това няма просто да ви се даде какъвто и да е M9, a ще се радвате на същата вградена памет и същия цвят като на счупеното ви устройство. За момента Uh Oh ще се предлага само за американските потребители.

Това е доста сериозен скок, като се има предвид какво първоначално предлагаше HTC Advantage. По програмата се заменяха само дисплеи и то в първите шест месеца от покупката. Тайванците са изправени пред доста сериозна конкуренция и Uh Oh може да промени решението на купувачите, както и толкова важните за всички финансови резултати.