New-HTC-One-March-1

Преди месец HTC обави, че ще проведе събитие на 1 март в рамките на Световния мобилен конгрес в Барселона, но компанията така и не потвърди дали на тази датa в действителност ще видим следващия флагман One M9. Разбира се, още тогава всички знаехме, че тайванците ще вдигнат завесата пред дългоочаквания наследник на M8, но днес HTC UK официално потвърди в Twitter, че новият One ще дойде на 1 март, но не даде информация какво точно ще е неговото име.

Виж още: Да очакваме ли по-добра батерия и безжично зареждане с Galaxy S6

Вече видяхме концепции на дългоочаквания флагман, които се базират на изтеклата до момента информация и можем да кажем, че този модел може би ще бъде с най-добрия дизайн от представените до момента. Напомняме, че миналата седмица изтекоха и пълните спецификации на One M9, известен още като Hima. Сега остава само да разберем кога ще стартират и продажбите, защото вече нямаме търпение да се доберем до този смартфон.

Сподели
Предишна страницаWSJ: Apple е поръчала над 5 млн. бройки Apple Watch
Следваща страницаHTTP/2 e бъдещето на интернет
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.