htc one m9+

HTC обяви нова версия на тазгодишния си флагман HTC One M9, която е предназначена за продажба в Китай. Това е One M9+, за който доста се говореше през последните две седмииа. Той е почти идентичен с металния M9 с разликата, че идва с малко по-голям екран и сензор за пръстови отпечатъци в долния край. Както е при iPhone и новите Galaxy S6 и S6 Edge, сензорът работи чрез докосване, без нуждата от плъзгане на пръста върху него.

Характеристиките на M9+ включват 5.2-инчов 2К дисплей, 8-ядрен MediaTek Helio X10 процесор с тактова честота 2.2GHz, 20-мегапикселова основна камера с Duo Camera хардеур, представен първо с One M8. Все още няма информация кога точно ще стартират продажбите на новата версия, на каква цена ще бъде тя, нито дали ще се предлага извън Китай.

M9+ може би ще се предпочете от потребителите, които смятат, че On M9 не предлага нищо кой знае колко ново, в сравнение с предходното поколение. Предполагаме, че HTC скоро ще разкрие повече подробности около новия смартфон.

HTC_One_M9__PerRight_GunMetalGray.0

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS

 

Сподели
Предишна страницаЦени на HTC One M9 в България
Следваща страницаКакво, ако „Отмъстителите 2“ беше излязъл през 1995?
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.